Gratis Testen

Kinky domina experience in Dronten

Extreme SM fanaten uit Dronten die ofwel slavin of switch zijn zoeken hier hitsige liefhebbers, die zin hebben in oergeile bondage dating in de buurt van Dronten! Word gratis lid voor chat contact met stoute SM fans!

Bdbabe
41 Jaar · Dronten · Flevoland
Hou ervan om lekker vast gebonden te worden en dan lekker diep in mijn 2 gaatjes. Nou ben ik natuurlijk niet alleen van SM en bondage. Ik ben in voor veel meer, en daar kan jij achter komen door met mij af te spreken.
Contact met Bdbabe
Sarah3445
41 Jaar · Dronten · Flevoland
Eigenlijk ben ik altijd geil, en heb altijd zin in seks, maar hoe kan je iemand vinden die dezelfde behoeftes heeft als ik? Juist hier. Nou heren hier ben ik dan, maak mij met zijn alle gek zou ik zeggen
Contact met Sarah3445
Mistrexx
33 Jaar · Dronten · Flevoland
Enkele kernwoorden: Rollenspel, fetish, latex, bondage, plasseks, voetsex, wapdates/kinkyfeestjes.. Zowel dominant als onderdanig.. Ervaren of onervaren, het maakt me niet uit, bij mij is alles mogelijk:) Wel discretie!!
Contact met Mistrexx
Sillycon
34 Jaar · Dronten · Flevoland
Als je voor mij staat dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Een gehoorzame man hoef ik niet want ik hou niet van softies. Lekker hard en dan zien we wel wat er verder met je gebeurt.
Contact met Sillycon
3vS
40 Jaar · Dronten · Flevoland
Single machonist zoekt dom. Wel belangrijk 3v's en code. Alles in overleg.
Contact met 3vS
Moska
32 Jaar · Dronten · Flevoland
Een muziekje, mijn lederen laarzen en pak, mijn zweep en je mag komen want dan ben ik er helemaal klaar voor. Ik bind je aan de paal en wat er dan gebeurt daar laat ik je het raden naar.
Contact met Moska
«»