Gratis Testen

Discrete bondage sessies in Het Hogeland

Zeer kinky amateurs uit Het Hogeland die ofwel onderdanig of switch zijn zoeken hier kinky mannen, die zin hebben in bloedhete bondage dating in de buurt van Het Hogeland! Maak snel je account aan voor contact met hitsige SM fans!

Leksi
48 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Ik vind het geen schande dat ik van sm en harde aanpak houd. Waarom moet het altijd softie zijn en moet ik komedie spelen als ik helemaal niet van zachte sex houd.
Contact met Leksi
Onderdaan
53 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Ik ben erg onderdanig en daarom zoek ik ook een man die mij eens flink onderhanden wil nemen en dat voor langere tijd.
Contact met Onderdaan
Zoekslaaf
39 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Zoek een slaaf, iemand die doet wat ik zeg, dol is op latex en leer, en niet vies is van experimenteren.
Contact met Zoekslaaf
Feith
47 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Oraal, anaal, met of zonder zweep, hard maar niet zacht dit kan allemaal voor mij en hoe meer hoe liever ik het heb. Het lijkt mij nog een beter idee als ik jou eens onder handen neem.
Contact met Feith
Onderdaniq
40 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Jij, single of in een relatie, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, maar ik vind wel andere dingen lekker dan de meeste. Ik ben dol op SM. Ik sta al 8 weken droog, dus komop leuke mannen, ik wil genieten, en heel snel.
Contact met Onderdaniq
Beltingb
29 Jaar · Het Hogeland · Groningen
Ik vind het heerlijk als je mijn ledematen vastmaakt, met een riem of met handboeien. Ook word ik enorm geil als je me slaat met je riem, ik wil graag de striemen op mijn rug je hoeft jezelf niet in te houden. Verneder me maar want ik ben
Contact met Beltingb
«»