Gratis Testen

Lekkere onderdanige dates in Utrecht

Hitsige SM'ers uit Utrecht die ofwel onderdanig of dominant zijn zoeken hier leuke amateurs, die zin hebben in echte SM dates in de buurt van Utrecht! Schrijf je in om contact te leggen met geile SM liefhebbers!

SlaveD
30 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik ben gek op tepelpijniging ofwel tepeltorture. Ik geniet van het onderdanige, van het overgeven van mezelf aan iemand en die persoon neemt de totale macht van me over zodat ik niets meer te zeggen heb. Ik ben een echte sm sex slavin
Contact met SlaveD
Bbbbea
36 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik ben dan wel klein van stuk, maar mijn behoefte naar kinky is enorm groot. Zullen wij gewoon eens een leuk en vooral geil spelletje gaan spelen?
Contact met Bbbbea
SubSahrah
36 Jaar · Utrecht · Utrecht
Zwepen, Gags en Snowballing. Dat zijn een paar van mijn favorieten. Ik ben dominant en zeer hard, maar ken wel goed mijn grenzen lief nieuw Subje van me!
Contact met SubSahrah
HitUHard
37 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik ben gek op slaan. Het liefst ook met dingen, waarmee je billen enorm rood kan krijgen. Van pollepel tot paddle en van zweep tot bullwip, het kan mij echt niet hard genoeg gaan. Verder heb ik nog 1 eis: je moet altijd op mijn bril klaarkomen.
Contact met HitUHard
Geil_beesd
31 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ben op zoek naar iemand, doe mijn zicht weg zal nemen, en mij zal knevelen, zodat ik niks in te brengen heb. Een zweep wind mij erg op.
Contact met Geil_beesd
KinkyEmma
35 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik vind het heerlijk om over je heen te pissen, jou te laten kijken terwijl ik met mezelf speel en dat je dan niet aan me mag zitten. Mijn tieten bind ik ook graag af voor de extra kick en ik ben gek op nylonkousen. Wat geeft jou een extra kick?
Contact met KinkyEmma
BazinEef
28 Jaar · Utrecht · Utrecht
Jij doet wat ik zeg. Jij likt wat ik wil dat je likt. Jij hebt geen wil, alleen bevelen. En durf mij niet tegen te spreken!
Contact met BazinEef
Saskia458
49 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik ben een sub en ik zoek een meester die alles met me mag doen. Ik ben heel onderdanig en ik dien mijn meester zoals hij dat wil. En is het niet naar je zin dan voer ik mijn straf zonder mopperen uit. Weinig grenzen dus die zoeken we samen
Contact met Saskia458
Happy2gether
32 Jaar · Utrecht · Utrecht
Niets is mij te dol en ik kan wel wat hebben. Zullen we samen de grenzen opzoeken? Ik hou wel van een uitdaging...
Contact met Happy2gether
Praliena
28 Jaar · Utrecht · Utrecht
Als je mij gelukkig wil maken dan mag je me wel een beetje pijn doen. Klinkt tegenstrijdig maar ik vind het heerlijke als je me tikken op mijn billen geeft en me verbaal pijn doet.
Contact met Praliena
«»