Gratis Testen

Bondage Dates · Domina en slavinnen gezocht

Hete slavinnen en strenge domina zoeken geile mannen voor spannende BDSM spelletjes! Wie op zoek is naar een bloedgeile bondage date zit helemaal goed op deze site!

Din2
55 Jaar · Westland · Zuid-Holland
Ik vind het ontzettend geil als je me als asbak gebruikt. Ik moet mijn mond voor je open doen en al je as opvangen. Als je me eerst insmeert met olie dan blijft het lekker plakken op mijn hele lichaam. Dus wil jij me als je human ashtray gebruiken,
Contact met Din2
Snellx
30 Jaar · Stein · Limburg
Zeer onderdanige bondage girl, zoekt een echte meester die weet wat hij wil. Ik sta ter beschikking voor uw lusten, en uw wens is mijn bevel. Mijn voorkeur gaat uit naar oudere mannen. En zoals mijn nick al zegt, als ik vastgebonden
Contact met Snellx
Bottom
33 Jaar · Sudwest-Fryslan · Friesland
Kijk mij liggen, ik kan niets meer, dat betekend dat ik mij graag overgeef aan een man met pit, die mij immobiel wil maken, en met mij wil doen wat hij wil, ik zal ook alles tegen jouw wil indoen.
Contact met Bottom
Kittykit
33 Jaar · Zaanstad · Noord-Holland
Ben een heel ondeugend vrouwtje wat allemaal stoute dingen bij jou wil doen. Ik hoop dat je een beetje pijn kan verdragen, want ik ga je wel even moeten laten voelen wie de baas is.
Contact met Kittykit
ChantiieX
29 Jaar · Haarlemmermeer · Noord-Holland
Ik ben hier natuurlijk niet zonder een doel ik zoek hier een lekkere geile man. Ik zoek wel naar een man die niet voor het minste of geringste terug zal deinzen. Ik kan onderdanig zijn, maar in een rollenspel ook heel dominant. Dat zal
Contact met ChantiieX
Littlemissdevil
34 Jaar · Stichtse Vecht · Utrecht
Ik word opgewonden van het geluid van een kletsende zweep op mooie ronde billen en een kreun van pijn. Daarna zal ik er zachtjes met mijn zweep overheen strelen om de pijn een klein beetje te verzachten en om er vervolgens weer een harde
Contact met Littlemissdevil
BindXvast
33 Jaar · Almere · Flevoland
Ik vind het erg lekker als jij mij van bven tot onder zal vastbinden, en jouw stoutste dromen op mij wil uitwerken, zonder dat jij daardoor anders tegen mij aan zal kijken. Klap op de vuurpijl vind ik de gouden regen.
Contact met BindXvast
Gebonden
33 Jaar · Almere · Flevoland
Wat ik lekker vind: mijn sub vastmaken met een dwangbuis, te werken met een dilator, en een paddle. Zie jij jouzelf hierin thuis? Laat mij het snel weten
Contact met Gebonden
PamelaDP
35 Jaar · Zoetermeer · Zuid-Holland
Mijn vriend, waarvan ik langzaam afscheid aan het nemen ben, is niet al te groot geschapen. Ik heb op dit moment echt behoefte om door twee flinke piemels genomen te worden, dus neem gerust een vriend mee.
Contact met PamelaDP
DomiAsia
35 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Als je niet doet wat ik wil gebruik ik mijn zweep. knoop dat dus goed in je oren, want het zal je berouwen, dat je niet eerder hebt gereageerd.
Contact met DomiAsia
LYDIAA
33 Jaar · Gooise · Noord-Holland
Psst. Ik woon wel samen, maar mijn man kan niet voldoen aan mijn eisen. Ik heb daarom ook besloten mij hier aan te melden, en te kijken wat er op mij af zal komen.
Contact met LYDIAA
Zoekt_top
38 Jaar · Almere · Flevoland
Onderdanige vrouw zoekt een top voor lekker te genieten. Bondage behoren tot mijn favorieten.
Contact met Zoekt_top
Deb
47 Jaar · Heerlen · Limburg
Ervaren slaaf bied zich aan een statige man, die mij wil vernederen, waar wij beiden genot aan beleven.
Contact met Deb
Sub
51 Jaar · Bergen op Zoom · Noord-Brabant
Cuckolding, daar ben ik voor hier. Ik wil er voor gestraft worden wat ik mijn partner aan doe. Ook hentai.
Contact met Sub
Kinkygirl
26 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Wie dacht dat meesteressen altijd ouder zijn heeft het mis, ik ben een jonge redelijk ervaren meesteres. En zoek een oudere sub man, waar ik mijn lusten op kan botvieren. Ik heb niks aan jonkies die na elke tik gaan zeuren dat het pijn
Contact met Kinkygirl
LadyinBlack
29 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Zweepjes, gaggballs, spreekt jou dat aan dan ben ik jouw vrouw. Wees lekker onderdanig en voer mijn opdrachten goed uit anders zijn rode billetjes een belofte.
Contact met LadyinBlack
QueenLatis
41 Jaar · Groningen · Groningen
De rollen kunnen bij mij nogal eens omdraaien. Ik mag graag domineren en dan ga ik voor hard, maar een volgende keer kan ik heel onderdanig zijn en zal ik aan al je wensen voldoen.
Contact met QueenLatis
Jillllx
46 Jaar · Leudal · Limburg
Ik wind mij enorm om als alles blauw aanloopt, en het gevoel een beetje minder wordt, dat vind ik erg lekker. Ik wil graag een man die dat voor en vooral met mij wil doen. Ik mag er volgens mij best wezen toch?
Contact met Jillllx
Spank277
31 Jaar · Maasgouw · Limburg
Zoek slaven!!! Ervaren of onervaren, maakt me niks uit, als je maar naar me luistert dat is het belangrijkste.
Contact met Spank277
Dominantie
51 Jaar · De Ronde Venen · Utrecht
Meesteres zoekt slaaf, om te vernederen, te vertrappen, te ge en misbruiken. Geen tegenstribbeling, ik deins er niet voor terug jou hard te straffen.
Contact met Dominantie
Lonko
45 Jaar · Smallingerland · Friesland
Nog lang niet versleten want nu pas kom ik in de fleur van mijn leven. Ik ontdek nieuwe dingen maar veel spannendere dingen dan ik al gehad heb. Zo heb ik via een parenclub ontdekt hoe fijn sm wel is.
Contact met Lonko
Conrads
47 Jaar · Harderwijk · Gelderland
Mijn ex man kon er niet mee leven dat ik meer van harde seks houd dan van dat softie gedoe. Waarom niet experimenteren en nieuwe dingen proberen. Ben jij een man met heel veel fantasie dan wil ik je nog liever in mijn bed.
Contact met Conrads
Charisje2
29 Jaar · Tietjerksteradeel · Friesland
Ik ben een jonge meid, met een heel breed idee van lekkere seks. Natuurlijk hou ik van nog veel meer dan alleen dat. Ik ben gek op winkelen, uit eten, lekker zelf koken ook. Ik ben op zoek naar leuke dates om mijn ervaringen op seksueel
Contact met Charisje2
Loveitbig
45 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Ik weet dat ik niet zoek wat de doorsnee man zoekt, maar ik denk dat er wel mannen zijn die ook op zoek zijn naar extreme seks toch? Ik ben gescheiden dus ik kan alle tijd voor jou maken. Hoef jij het alleen te laten weten aan mij.
Contact met Loveitbig
Geilrokjey
59 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Door ouder te worden heb ik een andere visie gekregen over seks en alles wat erbij hoort. Ik ben altijd het brave lieve dametje in bed geweest maar nu wil ik het heviger en stouter. Ik wil baas zijn en een man overmeesteren.
Contact met Geilrokjey