Gratis Testen

Bondage Dates · Domina en slavinnen gezocht

Hete slavinnen en strenge domina zoeken geile mannen voor spannende BDSM spelletjes! Wie op zoek is naar een bloedgeile bondage date zit helemaal goed op deze site!

DoubleMel
33 Jaar · Weststellingwerf · Friesland
Als jij mijn kontje vol pompt met dat lekkers van je en een dildo tegelijk in mijn poesje stopt ben ik zo mak als een lammetje daarna. Dan kun je al je wensen uit laten komen en proberen waar je al die tijd van droomt. Mag ik weten wat jouw
Contact met DoubleMel
Sm
35 Jaar · Heerenveen · Friesland
Ik heb een open relatie en ik wil graag met of zonder mijn man experimenteren op het gebied van SM. Nog niet zoveel ervaring maar alles valt te leren en ik ben heel erg nieuwsgierig naar wat er allemaal te koop is in die wereld. Weinig grenzen
Contact met Sm
GeenKlapjes
29 Jaar · Lelystad · Flevoland
Ik ben zeker geen type die houdt van billenkoek, maar een beetje vastbinden, teasen en een rollenspelletje, daar kan je mij zelfs voor wakker maken.
Contact met GeenKlapjes
Fion
32 Jaar · Oldambt · Groningen
Hetgeen ik leuk vind blijkt mijn vriend niet te begrijpen maar gelukkig hebben wij een open relatie. Ik hou niet van die softe seks maar wil het lekker hard gaan doen.
Contact met Fion
Desa
32 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Dat ik er aantrekkelijk uitzie is een feit maar achter dat aantrekkelijke schuilt er wel een heel andere meid. Ik zie je al denken maar dat lieve meisje zeker niet want ik kan hard en dan vooral in de seks heel extreem zijn. Ik hou van aanpakken
Contact met Desa
Domina4
26 Jaar · Zeist · Utrecht
Ben op zoek naar een oudere man, die met mij wil genieten op alle mogelijke manieren. Durf jij deze wilde merrie lekker te temmen? Mij alle hoeken van de kamer laten zien? Ik zal jou als een braaf hondje volgen.
Contact met Domina4
Staki
33 Jaar · Weert · Limburg
Ik lijk dan wel een heel gewone dame maar wil nieuwe dingen in mijn leven op seksueel vlak. Lekker samen naar de seks shop gaan en uitkijken voor een masker, zweepjes en kettingen. Of heb jij ze al in huis dan kunnen we er gelijk aan beginnen.
Contact met Staki
Tesqilla
25 Jaar · Zaanstad · Noord-Holland
Waar ik goed in ben is om een man een kinky massage te geven, ik weet precies hoe ik jou moet behandelen. Voorwaarde is wel da tik bepaal wat ik met je doe en jij gewillig bent.
Contact met Tesqilla
Ingg
33 Jaar · Groningen · Groningen
Ik kan heel kort en krachtig zijn, mocht jij een echte dominante geile vrouw zoeken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Geen geouwehoer, maar direct to the point. Ik heb veel in mijn mars, en behandel iedereen met respect, tenminste,
Contact met Ingg
Bondagebabe
34 Jaar · Nijmegen · Gelderland
Ik vind het heerlijk als je mijn tieten afbindt, een buttplug gebruikt die ik de hele dag in moet houden zodat mijn kont helemaal opgerekt wordt, en mij helemaal vastbinden zodat ik niks meer kan en me dan zonder genade lekker hard gebruikt.
Contact met Bondagebabe
Strapje
28 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Mijn nieuwe vriend is een enorme tegenvaller en dus ben ik weer op zoek naar iemand die wel het lekker vind om door mijn straps in zijn geile kontgaatje genomen te worden.
Contact met Strapje
Doggie
30 Jaar · Stichtse Vecht · Utrecht
Mag ik je hondje zijn? Je mag me aan de ketting leggen en doen wat je wilt, net zo als je een hond commandeert. En als ik ongehoorzaam ben, mag je me straffen, want luisteren zal ik!
Contact met Doggie
Dominatrice
34 Jaar · Eindhoven · Noord-Brabant
Als zakenvrouw kom ik nog een ergens en ben je natuurlijk ook wel gewend, dat mensen flink naar je pijpen dansen. daarom vind ik het zo onwijs lekker om te domineren in mijn vrije tijd. Ik kan dan echt even lkker mijn hoofd leeg maken en
Contact met Dominatrice
Gebonden
33 Jaar · Almere · Flevoland
Wat ik lekker vind: mijn sub vastmaken met een dwangbuis, te werken met een dilator, en een paddle. Zie jij jouzelf hierin thuis? Laat mij het snel weten
Contact met Gebonden
Patriesd
27 Jaar · Hoogeveen · Drenthe
Eerlijk gezegd hou ik wel van spelletjes en liefst wel hevige spelletjes. Jij mag er eentje met mij spelen als ik nadien ook helemaal mijn zin mag doen.
Contact met Patriesd
ChantiieX
29 Jaar · Haarlemmermeer · Noord-Holland
Ik ben hier natuurlijk niet zonder een doel ik zoek hier een lekkere geile man. Ik zoek wel naar een man die niet voor het minste of geringste terug zal deinzen. Ik kan onderdanig zijn, maar in een rollenspel ook heel dominant. Dat zal
Contact met ChantiieX
Grietjegrotje
28 Jaar · Groningen · Groningen
Stoute griet met heerlijk geile gedachten over BDSM. Zijn daar meerdere mensen van hier? Die mij lekker mee willen nemen in hun spel?
Contact met Grietjegrotje
Beertje_poehh
33 Jaar · Hardenberg · Overijssel
Ik ben echt van SM. De meeste geloven dat niet, omdat ik te lief ben, maar ik heb ook een hele andere kant, die de meeste misschien niet verwachten. Met mijn high heels die jij zal gaan aanbidden, en mijn geile zweepjes, zal ik jou straffen
Contact met Beertje_poehh
Missboss
29 Jaar · Zoetermeer · Zuid-Holland
Kom maar bij je meesteres! Ik ga je afranselen, knevelen en je moet al mijn commando's opvolgen. Ik doe niet aan bloed en andere dingen. Respect staat voorop.
Contact met Missboss
Misjijmij
22 Jaar · Aa en Hunze · Drenthe
Het lijkt me heerlijk om eens verwent te worden door een ervaren SM man. Nog niet eerder heb ik die ervaring opgedaan maar zie het in mijn fantasie al gebeuren. Kijk er naar uit om jou te leren kennen.
Contact met Misjijmij
Candani
35 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Ik ben een onderdanig vrouw die al de nodige ervaringen heeft opgedaan. Wat ik wil vinden is een man met een uitgebreide SM kamer waarin ik me op mijn gemak voel. Ik zal je aanbidden als jij het bent waar ik me goed bij voel.
Contact met Candani
Bad_Cop
38 Jaar · Zoetermeer · Zuid-Holland
Ik ben de agente en jij de boef. Boeven worden gevangen genomen en ondervraagd. Ook sluiten wij boeven op. Aan het eind kom je voor de rechter voor je definitieve straf. Bij goed gedrag kom je eerder vrij.
Contact met Bad_Cop
Kinkynancy
32 Jaar · Leiden · Zuid-Holland
Ik hou ervan als ik lekker vast lig, en een man al het ondenkbare met mij zal doen. Mij knevelen, geile tepelklemmen, en vooral als ik zelf niks te zeggen heb.
Contact met Kinkynancy
LYDIAA
33 Jaar · Gooise · Noord-Holland
Psst. Ik woon wel samen, maar mijn man kan niet voldoen aan mijn eisen. Ik heb daarom ook besloten mij hier aan te melden, en te kijken wat er op mij af zal komen.
Contact met LYDIAA
Happy2gether
32 Jaar · Utrecht · Utrecht
Niets is mij te dol en ik kan wel wat hebben. Zullen we samen de grenzen opzoeken? Ik hou wel van een uitdaging...
Contact met Happy2gether